What Does Франция Mean?Властта е притегателна за мошениците, за алчните, за безскрупулните, за тези които искат да живеят от труда на другите и да богатеят за ваша сметка. Те казват, че ще ви гарантират законността, но законните са всъщност решетките на вашата свобода. И дори, до властта да се добере човек с чисти помисли и намерения, то той скоро ще бъде смазан, сдъвкан и изплют от системата, или ще стане част от тази система без да може да я промени, защото самото право да ви управляват нарушава вашата свобода. Не вярвайте на този който ви казва, че иска да ви управлява, за да защитава вашата Свобода – това е невъзможно.

The Betelgeuse method has think of An additional sort of democracy. The governors you will find a similar, the foremost positions are inherited from father to son and also the voters only choose the kind of social system or ideology which will almost certainly govern them. The governors don’t brain this given that They are really those people who are to control. One of several elders, 100 and ten several years outdated, told me that there was no social program he hadn’t been during the lead of. An interesting detail is The point that the governors don't make an effort to enrich and produce the philosophical bases of different ideologies.

Всеки бе свободен да се развива в тази сфера, в която пожелае. Човечеството напредваше в науката и опознаването на Вселената водено от своето любопитство и жажда за себепознание, а не от корист. Идеите не се пазеха, като евентуален източник на богатство, а се споделяха и обсъждаха открито. Творците творяха не за да печелят, а за да споделят с колкото се може повече хора своя вътрешен свят, своите виждания, своите мисли, своите чувства. Едва сега те откриха каква преграда са били Парите пред техния дух.

Вие се продадохте, вас ви използваха и скоро ще ви изхвърлят. Вие убихте журналистиката, сега ние самите станахме журналисти. Ние самите се борим за това нашата дума да се чуе, нашето мнение да се уважава, нашите искания да се зачитат. Вие все още съществувате, благодарение назадничавостта на вашите собственици, които все още не могат да проумеят, че света се променя и че тази промяна не идва от тях, а от нас.

и това им е малко – те желаят вашата смърт и смъртта на децата ви, на всичките ви роднини. Само така ще можете да се отървете от дълговете си.

– Бихте ли дали някакъв по-конкретен пример? Някакъв проект който вече е в действие?

Вариантите са да го направите вие като народ, или да дойде някой да ви освободи. Но не забравяйте: “Тоз който ви освободи, той ще да ви и пороби.”

I will never forget about my stick with the philosophers with the Andromeda nebula, who Stay infinitely lengthy ( they themselves have no idea when they were being born or when they could die) and who spelled out to me that there are unable to exist democracy in the world as a result of small lifetime of its inhabitants along with the fragility of their Actual physical staying.

КЗД: „Всеки има право да наеме правителствения Еърбъс.“

За да ускорим лечението, е необходимо лечебният клип да се излъчва в най-гледаното време, както и да се повиши цената на есемеса правопропорционално на намаляването на шрифта, с който се изписва.

Българите, аз смея да твърдя, са най-простият народ на земята. Няма по-прост народ от българския и тук аз бих искал да направя едно разяснение. Под „прост народ” аз нямам предвид народ неграмотен, неук и необразован. Не! Те са грамотни, но са тъпанари. Те са образовани, но са кухи. Те са интелигентни, но са прости. Защото неук е народ, който не е имал възможност да се ползва от съвременното образование, от достъпа до информация и България от възможността да обменя идеи с народите от целия свят.

Страшна ли е Революцията? Да страшна е! Затова винаги, когато назрее революционен момент, политическата машина заработва, олигархичната мафия развързва кесиите си и създава уж нов политически проект. Нова партия която да уталожи вашите страсти и да възроди вярата ви в политическата класа, в партийната демокрация. Но вгледайте се внимателно и ще видите, че всяка нова партия, всяко ново уж народно движение стремящо се към властта, към правото да ви управлява е всъщност маска. Маска зад която прозират стари муцуни и едни и същи мафиотски финансови структури.

 – Но какво искате да кажете, какви са функциите на държавата, ако не социални? Не всички хора могат да бъдат умни, не всички хора могат да притежават умения, но всички могат да бъдат добри, а една такава политика като тази, която току-що описахте, ги тласка към озлоблението и процесите на протести, които преди малко описахте.

н. Държавата има една цел – да осигури сигурност и защитеност на бизнеса, да му гарантира спокойствие и евтина работна ръка. Затова и другото перо, което ние финансираме в особено големи размери, е Силовото министерство, чиято функция е именно борбата с прерастването на виртуалните протести в реални, и така осигуряване на една стабилна икономическа среда за българския бизнес.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *